Leggon hautajaiset ja uusi alku: Vainio Clothing

Leggon hautajaiset ja uusi alku: Vainio Clothing

Sama suomalainen käsityö uudella nimellä

Viime aikoina olette saattaneet kuulla muutoksesta, joka on koskettanut yritystämme merkittävällä tavalla. Olemme kulkeneet tähän asti nimellä Leggo Oy, mutta suuresta tanskalaisesta leluvalmistajasta johtuvien juridisten haasteiden vuoksi jouduimme muuttamaan yrityksemme nimen. Päätös jätti katkeran maun suuhun, mutta olemme ylpeitä voidessamme esitellä uuden nimemme: Vainio Clothing. (Huom! Sinulle, joka et aio lukea tämän pidemmälle: tekstin lopussa on melko hyvä alennuskoodi. Käy katsomassa ainakin se vielä.)

Tämä ei ole vain nimenmuutos – se on meille myös mahdollisuus kasvaa ja kehittyä. Uskomme muutoksen tarjoavan meille uusia mahdollisuuksia rakentaa entistä vahvempi ja kestävämpi tulevaisuus suomalaisen käsityön ja lastenvaatteiden valmistuksessa.

Miten tähän päädyttiin?

Leggo Oy perustettiin vuoden 2023 kesällä rakkaudesta suomalaisiin, kestäviin lastenvaatteisiin. Olemme keskittyneet tekemään asioita laadukkaasti ja huolellisesti. Olimme alusta asti sitoutuneet suunnittelemaan ja valmistamaan tuotteemme Suomessa – ja olemme edelleen. Tässä periaatteessa ei ole tapahtunut muutosta.

Kun saimme kuulla tämän erään lelujätin vaatimuksen nimemme vaihtamisesta, se tuntui aluksi epäreilulta. Pienenä kotimaisena yrityksenä meille tuli selväksi, että ison kansainvälisen yhtiön resursseja vastaan taisteleminen olisi liian raskasta, vaikkakin saamamme lakineuvonnan mukaan vaatimus nimenvaihdosta ei ollut perusteltu. Tiimimme oli luonnollisesti aluksi pettynyt – olimmehan jo ehtineet rakentaa brändiämme, johon olimme sitoutuneet. Pitkään rakennetut ponnistelut tuntuivat valuvan osin hukkaan.

Katse tulevaisuuteen

Vaikka olosuhteet pakottivat meidät muuttamaan nimeämme, tämä ei tarkoita sitä, että mikään muu muuttuisi. Vainio Clothing jatkaa samaa, mitä Leggo Oy edusti: korkealaatuisia, käsityönä valmistettuja lastenvaatteita, jotka suunnitellaan ja tuotetaan Suomessa, asiakkaiden tarpeet edellä. Nimi saattaa olla uusi, mutta arvomme ovat pysyneet ennallaan.

Nimenmuutoksen ohella olemme työstäneet syksyn uusia tuotteita, uutta mallistoa sekä uutta palvelukonseptia. Tämä on meille uuden alun symboli, ja sen myötä aiomme vahvistaa entisestään sitoutumistamme kotimaisuuteen ja kestävyyteen. Vainio Clothing tulee olemaan nimi, joka tunnetaan aina laadukkaasta ja vastuullisesta suomalaisesta käsityöstä, ja olemme valmiita viemään brändimme uudelle tasolle.

Asiakkaat ja yhteistyö

Olemme onnekkaita saadessamme työskennellä mahtavien asiakkaidemme kanssa. Meitä on ilahduttanut, miten ihanan ymmärtäväisesti asiakkaamme ovat ottaneet muutoksen vastaan. Asiakaspalaute tuotteista ensimmäisenä vuonna on ollut sydämellistä, ja monet ovat korostaneet, kuinka tärkeänä he pitävät kotimaista tuotantoa ja pientuottajien tukemista. Tästä kiitämme teitä!

On ollut lohduttavaa huomata, että asiakkaamme ymmärtävät haasteet, joita pienen yrityksen on kohdattava kansainvälisten suuryritysten kanssa toimiessa. Mutta yhdessä teidän kanssanne voimme jatkaa eteenpäin ja rakentaa jotain vieläkin vahvempaa.

Jatkamme samaa hyvää työtä – entistä suuremmalla sydämellä

Vainio Clothing on edelleen suomalainen perheyritys, jonka jokainen vaate valmistetaan tilauksesta käsityönä. Pystymme tarjoamaan lapsille vaatteita, jotka kestävät aikaa, ovat ekologisia ja valmistettu rakkaudella. Olemme ylpeitä suomalaisista juuristamme ja tulemme jatkossakin vaalimaan näitä arvoja jokaisessa tuotteessamme.

Tämä muutos on vain yksi vaihe tarinassamme – ja meillä on ilo kulkea se yhdessä teidän, tärkeiden asiakkaidemme, kanssa. Olemme kiitollisia tuestanne ja siitä, että haluatte olla mukana Vainio Clothingin matkassa.

Tervetuloa mukaan seuraamaan tarinamme seuraavaa lukua! Liitythän mukaan VIP-asiakkaidemme postituslistalle Vainio Fämiin ja saat uusimmat kuulumiset ensimmäisenä. Sen verran tyylikkäästi tykkäämme hoitaa asiat, ettemme tyrkytä myyntipostia mailin täydeltä.

P.S.

Koska menneet pitää haudata tyylillä, haluamme tarjota teille kaikille mahdollisuuden tutustua tuotteisiimme erityisellä etuudella. Käytä koodia RIPLEGGO15 verkkokaupassamme ja saat 15 % alennuksen tilauksestasi lokakuun loppuun asti! Alennusta ei voi yhdistää ensimmäisen oston Vainio Fämin 10 % alennuksen kanssa.

Valikoimaamme pääsee katsastelemaan täältä: https://vainion.fi/collections/tuotteet

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.