Paljon toivottu tummansininen väri nyt valikoimassa – Itämeren puolesta

Paljon toivottu tummansininen väri nyt valikoimassa – Itämeren puolesta

Tämä lanseeraus on paljon enemmän kuin uusi väri valikoimassa – se on mahdollisuus tehdä hyvää. Haluatko tietää, kuinka sinäkin voit olla osa tärkeää Itämeren suojelutyötä?

Kuten toivottavasti olet huomannut, niin vastaamme huutoon ja pyrimme toteuttamaan meille esitettyjä toiveita. Olemme saaneet monia kyselyitä tummansinisen värin tuomisesta osaksi valikoimaamme. Ja näinhän me nyt sitten tehtiin! Meidän uutuusväri, ”Itämerensininen”, on nyt valittavissa värivaihtoehdoksi Päntzeihin tai Svetariin.

Yhteistyö John Nurmisen Säätiön kanssa

Tämä väri ei ole vain tyylikäs ja ajaton – se edustaa myös sitoutumistamme ympäristönsuojeluun. Olemme tuoneet tämän uutuuden markkinoille yhteistyössä John Nurmisen Säätiön kanssa.

Jokaisella ostoksella autat meitä pelastamaan rakkaan Itämeremme, koska jokaisesta Itämerensinisen sävyllä ostetusta Päntzistä tai Svetarista, ohjataan 10 % kauppahinnasta Säätiön toiminnan tukemiseksi.🌊 Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri sekä sen perintö. Ja tämä toimintahan sopii meille!

- Kiitos Leggolle ja Leggon asiakkaille tuesta! Lahjoituksilla on suuri merkitys työllemme Itämeren pelastamiseksi. Lahjoitusten avulla voimme vähentää ympäristöongelmia, torjua luontokatoa sekä välitämme meren tarinoita myös tuleville sukupolville, sanoo Ari Rytkönen, varainhankintapäällikkö John Nurmisen Säätiöstä.


Leggo-faijan kommentit

Me Leggolla pyrimme nostamaan vastuullisuuden uudelle tasolle. Parhaiten se näkyy meidän tuotteiden elinkaaressa, mutta pyrimme entistä aktiivisemmin tekemään myös muita vastuullisia tekoja yhteiskuntamme hyväksi.

- Leggo toimii Itämeren läheisyydessä Pyhtäällä, ja yhteistyö John Nurmisen Säätiön kanssa on meille luonnollinen tapa edistää kestävää kehitystä ja osallistua Itämeren suojeluun. Tämä yhteistyö on meille kunnia-asia, ja olemme ylpeitä voidessamme tukea meremme pelastustyötä," toteaa Otto Vainio, Leggon perustaja ja toimitusjohtaja.

Tervetuloa tukemaan Itämeren pelastustoimia ja samalla pukemaan lapsesi tyylikkääseen ”Itämerensiniseen” Leggoon!
Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.