Uusi musta Vainio Päntz 2.0

Uusi musta Vainio Päntz 2.0

Voisiko lastenvaatteiden pesukertoja hieman vähentää?

Miltä se kuulostaisi, jos saisit päivittäiset pienet likatahrat ja maitoläikät pyyhkäistyä pois lastesi vaatteista ja vaatteita ei tarvitsisi vaihtaa neljää kertaa päivän aikana? Minun mielestäni se kuulosti erinomaiselta ja sen vuoksi lähdinkin tuomaan valikoimiimme tätä mahtavaa innovatiivista materiaalia!

Päätinkin tästä materiaalista valmistaa itselleni Päntzit, jotta nähdään, mihin tämä college oikein taipuu. Kuukausien käytön myötä en voi muuta kuin olla tyytyväinen siihen, kuinka näppärästi ruuanlaiton yhteydessä syliin säilykepurkista läikkyneet kookosmaidot tai lapseni syliin kaatama kaurajuoma pyyhkiytyi pois vaatteista ilman, että vaaleat tahrat olisivat pakottaneet pistämään housut pyykkikoneeseen.

Kosteutta materiaali siis oikeasti hylkii (eivät ole vedenpitävät, vaan hylkivät), mutta miten on lian laita? Kevät tuli, lumi suli. Asfaltit ovat kuivat ja vielä lakaisematon hiekoitussora sotkee pienen lapsen kengät. Pieni lapsi haluaa syliin ja samalla vahingossa vähän kenkäisee isiä sopimattomalla tavalla sopimattomaan paikkaan. Viuh viuh, katupöly pyyhkiytyy pois Päntzeistä, eikä jälkeäkään näy.

Keitin puuroa. Kukaan ei sitä syönyt, koska mätin sen ahneesti suoraan sanoen reisilleni. Halusin nähdä, kuinka puuro pyyhkiytyy pois housuilta ja nauran makoisasti, miten hienosti “el clasico”, eli lapsien puurotahrat heidän vaatteistaan saisi vain sipaistua pois. No näin ei kuitenkaan käynyt. Laitoin housut pesukoneeseen. Joten voitaneen taas todeta, materiaali hylkii likaa, mutta ei ole täysin puuron kestävä. Voisiko näin ollakkaan? Puhutaan kuitenkin mukavasta ja hengittävästä collegesta!
Käyttöpäiviä Päntzeilläni on takana ja useampia kuukausia. Materiaali on hyvin pitänyt muutamista tarvittavista pesu kerroista huolimatta tumman sävynsä, ei ole lähtenyt silmään pistävästi nyppääntymään  ja edelleen hylkii vettä!
Käyttöpäiviä Päntzeilläni on takana ja useampia kuukausia. Materiaali on hyvin pitänyt muutamista tarvittavista pesu kerroista huolimatta tumman sävynsä, ei ole lähtenyt silmään pistävästi nyppääntymään ja edelleen hylkii vettä!

Nerokkaasta materiaalista

Tämä ainutlaatuinen college on kotimaassamme valmistettu ja se on käsitelty hylkimään vettä ja likaa! Hylkivyys ominaisuuksista huolimatta kangas on erittäin hengittävä ja mukava päällä. Tämä college on meidän “normaalia” collegea hieman ohuempaa materiaalia, mutta siitä huolimatta mukavan pehmeän tuntuinen.

Olemme luonnollisestikin valinneet erittäin laadukkaan kankaan, mutta siitä huolimatta ohjeistamme pesemään mustan collegen sävylle tarkoitetulla pesuaineella ja noudattamaan pesuohjetta, jotta tuote ei haalistu.
Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.